Pozivamo vas na B2B razgovore na sajmu Mobile World Congress u Barceloni

Vrijeme održavanja: 27.02.2017. - 02.03.2017.   /   Rok prijave: 20.01.2017.

Udruženje za informacijske tehnologije pri HGK razmatra mogućnost sufinanciranja B2B razgovora na sajmu Mobile World Congress (MWC) u Barceloni. Sajam se održava od 27. veljače do 2. ožujka, dok događanje Brokerage Event, B2B razgovori u organizaciji Europske poduzetničke mreže (EEN) i Vlade Katalunye, traje do 1. ožujka.

Ukratko, riječ je o B2B razgovorima na najvećemu svjetskom sajmu mobilnih tehnologija. Prošle je godine na tim razgovorima sudjelovalo više od 400 sudionika iz 33 države.  Cijena po sudioniku je 310 eura, što uključuje jednu ulaznicu za sajam, uz uvjet da se dogovore najmanje dva razgovora sa stranim partnerima (razgovori s drugim hrvatskim tvrtkama se ne računaju). Ulaznice za sajam posjetitelji koji ne sudjeluju u EEN-ovim razgovorima plaćaju minimalno 799 eura.

Prijedlog je da HGK, ako postoji dovoljan interes, pokrije cijenu B2B razgovora, dok su troškovi prijevoza i smještaja (i dodatnih ulaznica) odgovornost svakog sudionika.  Napominjem da nije riječ o izlaganju na hrvatskomu nacionalnom štandu i subvencije za samostalne nastupe ne možemo ponuditi.

Ako vas zanima mogućnost organiziranog sudjelovanja u MWC Brokerage Eventu prema navedenim uvjetima, javite se na afriedman@hgk.hr ili hgkit@hgk.hr do 20. siječnja.  U slučaju neočekivano velikog interesa, prednost će imati prvi koji se jave.

Nemojte se sami registrirati na Brokerage Event. Ako HGK organizira zajedničko sudjelovanje, poslat ćemo vam šifru za prijavu kojom ćete biti oslobođeni plaćanja kotizacije.

Kontakti

  • Alexander Friedman stručni referent Tel: +385 1 460 6766 Email: afriedman@hgk.hr