Poziv na XV. Inovacijsku misiju u Kuala Lumpur, u Maleziji

Odjel za poduzetništvo i inovacije Hrvatske gospodarske komore organizira XV. Inovacijsku misiju, koja će se održati od 22. do 24. veljače u Kuala Lumpuru, u Maleziji.

Inovacijske misije predstavljaju jedinstvenu platformu koje hrvatskim inovativnim tvrtkama pružaju mogućnost poslovnih (B2B) razgovora na međunarodnim tržištima. 17. izdanje Malaysia Technology Expo 2018 (MTE 2018) s temom Azija Inventions and Innovations Marketplace definitivno je izložba koja je za izumitelje, inovatore i kreatore idealno mjesto za predstavljanje izuma, ideja i dizajna investitorima, proizvođačima, distributerima i trgovcima u Aziji i izvan nje, čineći ga idealnom platformom za komercijalizaciju i suradnju. Kao definitivno tržište za ideje u regiji, MTE 2018 je glavno mjesto investitora za izvor novih ideja u obliku proizvoda, prototipova, rješenja i tehnologija koje su spremne za komercijalizaciju ili kao rješenja za proizvodnju ili problemi u obradi. S obzirom na uspjeh prethodne godine, na ovogodišnjoj se izložbi očekuje više od 8000 posjetitelja.

Zašto sudjelovati na MTE-u 2018:

  • Predstavite svoje izume i proizvode 8000 posjetitelja.
  • Privući ćete lokalnu i međunarodnu izloženost fokusiranim promotivnim kampanjama ciljane tehnologije i znanosti.
  • Podignite svijest o svojim izumima, proizvodima i dizajnu među potencijalima investitora, proizvođača, distributera koji traže nove ideje za komercijalizaciju.
  • Povežite se s potencijalnim partnerima u potrazi za istraživačkim suradnjama.
  • Akademski istraživači stječu vitalne uvide u ono što tržište treba te mogu upotrijebiti naučene lekcije za sljedeći projekt.

U pratećim dokumentima nalaze se poziv i prijavni obrazac te vas ljubazno molimo da ispunjeni obrazac i dokaze o ispunjenju kriterija pošaljete na e-mail: gjelavic@hgk.hr najkasnije do 17. siječnja.

 

 

Kontakti

  • Gojko Jelavić Voditelj Odjela za poduzetništvo i inovacije Tel: +385 1 460 6744 Email: gjelavic@hgk.hr