U Beču održana konferencija projekta Future of Building

HGK
Silvija Czeisberger HGK Komora Zagreb, Herwig Wutscher, organizator konferencije EEN Austrija –Austrijska gospodarska komora (s desna na lijevo)
Vrijeme održavanja: 17.05.2017. - 18.05.2017.   /   Rok prijave: 28.04.2017.

U Beču su 17. i 18. svibnja Austrijska gospodarska komora i Europska poduzetnička mreža Austrije organizirali konferenciju, B2B razgovore i obilazak projekata na temu „Future of Building“. Suorganizatori s hrvatske strane po četvrti puta bili su HGK Komora Zagreb i EEN Hrvatska. U delegaciji je sudjelovalo 17 sudionika i to predstavnici Regionalne energetske agencije Sjever, te predstavnici 11 hrvatskih tvrtki: Anvelopa d. o. o., Arhitektura Lozica, Bejić architects d. o. o., Elektroenergetika projekt d. o. o., Energija i komunikacije, Kajfa proizvodnja d. o. o., Kopgrad Studio, Polo Commerce, Strabag d. o. o., Valentino tehniku i Zelena gradnja. Hrvatsku delegaciju u Austrijskoj gospodarskoj komori u Beču pozdravila je u ime HGK - Komore Zagreb Silvija Czeisberger i savjetnica za gospodarstvo hrvatskog veleposlanstva  u Beču Tanja Mrvoš.

U Austrijskoj gospodarskoj komori su održani konferencija i poslovni sastanci tvrtki na kojima je sudjelovalo preko 300 sudionika uz dogovorenih 600 B2B sastanaka. Konferencija i B2B razgovori omogućili su uvid u najsuvremenija kretanja u sektoru zgradarstva, graditeljstva i infrastrukture. Glavna tematska područja i sektori bili su: arhitektonske i građevinske usluge, inženjering i planiranje, graditeljstvo, podugovaranje, građevinski materijali i komponente i sistemi za gradnju, obnovljivi izvori energije, klimatizacija i građevinska tehnologija. Sudionike konferencije uvodno su pozdravili podpredsjednica Austrijske gospodarske komore Ulrike Ramber Koller, Patrick Sagmesiter iz Advantage Austria Austrijske gospodarske komore i Herwig Wutscher predstavnik EEN Austrija.

Obilazak projekata u Beču i okolici obuhvatio je: pametni grad Aspern Seestadt, inovativne zgrade i solucije u Aspernu, obnovu u Gradu Beču i zelenu infrastruktura. Posjet projektima bila je izvrsna prilika za novim saznanjima o inovativnim solucijama u zgradarstvu, održivoj obnovi, visoko kvalitetnoj gradnji uz upoznavanje s najnovijim trendovima u tehnologiji, razmjenu novih projektnih ideja, kao i pronalazak novih poslovnih partnera.

Kontakti