Održana 2. sjednica Strukovne grupacije putničkih agencija pri Županijskoj komori Split

Vrijeme održavanja: 17.05.2017.

Strukovna grupacija putničkih agencija pri Županijskoj komori Split održala je svoju 2. sjednicu u srijedu, 17. svibnja u ŽK Split.

Na sjednici je predstavljen rad u proteklom razdoblju, a bilo je riječi i o planovima za 2018. godinu. Također, raspravljalo se o prijedlogu izmjena Zakona o pružanju usluga u turizmu, koji bi uskoro trebao biti javno dostupan, govorilo se o problematici posebnog postupka oporezivanja te o problemu ilegalnog poslovanja i načinu prijave prijestupnika.

Za jesen su se dogovorili novi radni sastanci agencija koje se bave ponudom privatnog smještaja te se ujedno planira ponovno održati konferencija Domaće agencije partneri domaćinima, koja je izrazito uspješno prvi put održana u ožujku ove godine.

Novoosnovana Udruga destinacijskih menadžment kompanija Dalmacije također je najavila svoju međunarodnu konferenciju SPLITB2B, čiji je sponzor i HGK, koja će se održati u od 18. do 21. listopada. Više o konferenciji možete pronaći na www.splitb2b.com.

Strukovna grupacija putničkih agencija svojim djelovanjem i aktivnostima štiti interese svojih članica, poboljšava uvjete poslovanja te radi na sveukupnoj promociji turizma Splitsko-dalmatinske županije.

Kontakti

  • Nataša Bušić, dipl. oec. viša stručna savjetnica Tel: +385 21 321 118 Email: nbusic@hgk.hr