Najava susreta poduzeća iz Irana s tvrtkama iz Hrvatske

maps.google.com
Ulaz u HGK u Draškovićevoj 45 u Zagrebu

U utorak, 23. svibnja, u 14 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, na adresi Draškovićeva 45, u dvorani na I. katu, u sklopu posjeta predstavnika iranskih tvrtki Iranian National drilling Company i Kamyar Jonoob Co, hrvatskim tvrtkama Remont naftnih postrojenja d. o. o. i HELB d. o. o. iranski predstavnici posjetit će HGK te će se održati prezentacija zainteresiranih hrvatskih tvrtki iranskim tvrtkama. Riječ je o dvjema tvrtkama, tvrtka Iranian National drilling Company je servisna kompanija koja pruža usluge bušenja i izvođenja ostalih bušotinskih radova, a u Hrvatskoj žele pronaći eventualne partnere ili pružatelje usluga. Druga je tvrtka Kamyar Jonoob Co. zainteresirana za zastupanje nekih od hrvatskih tvrtki na tržištu Irana. Hrvatske tvrtke imat će se priliku predstaviti iranskim tvrtkama kratkom prezentacijom. Nakon prezentacija prijavljenih tvrtki održat će se B2B-razgovori zainteresiranih tvrtki.

Prijavu za sudjelovanje zajedno s prezentacijom svoje tvrtke na engleskom jeziku možete poslati do ponedjeljka, 22. svibnja, do 12 sati.

Za dodatna pitanja obratite se Zvonimiru Jerolimovu u Sektoru za energetiku i zaštitu okoliša na e-mail: zjerolimov@hgk.hr ili na broj telefona 01/ 46 06 716.

Kontakti