Udruženje poslovanja nekretninama nastupit će na sajmu nekretnina MIPIM u Cannesu

Vrijeme održavanja: 14.03.2017. - 17.03.2017.
Na sajmu se očekuje više od 5.000 ulagača

Udruženje poslovanja nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori i Odbor savjetnika za investicije pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, ove će godine drugi put nastupiti na sajmu nekretnina MIPIM, koji se od 14. do 17. ožujka održava u Cannesu u Francuskoj.

Na sajmu će, u ime Udruženja, svoje projekte predstaviti: Bodulo nekretnine d. o. o. iz  Ugljana, Broker grupa d. o. o. iz  Splita, Kastel-Zagreb d. o. o. iz Zagreba, Opereta d. o. o. iz Zagreba, Smart-Invest Immobilien d. o. o. iz Opatije i Spiller Farmer d. o. o. iz Zagreba.

Projekt koji će Odbor savjetnika za investicije pri HGK predstaviti na sajmu jest Construction Project of Tourist Resorts Petrčane Zadar, koji je dostupan na poveznici http://youtu.be/SsVPM0OpZNE.

Na sajmu se očekuje više od 5.000 ulagača, 23.000 sudionika (ulagači, razvojni inženjeri, izvođači, projektanti, arhitekti, inženjeri, savjetnici, agenti, odvjetnici, banke, investicijski fondovi, zakupci, hotelijeri, korisnici komercijalnih prostora te svi ostali zainteresirani za razvoj javnih i privatnih investicijskih projekata) iz 90 zemalja. Organizirat će se više od stotine konferencija, s više od 3800 CEO-a.

MIPIM je pravo mjesto gdje se može ponuditi kvalitetan projekt velikim ulagačima.    

Hrvatska gospodarska komora podupirala je - i nastavit će podupirati - inicijative za privlačenje ulaganja, koje posljedično utječu na razvoj hrvatskoga gospodarstva i zapošljavanje.

Više o događanju na stranici: http://www.mipim.com/

Kontakti