Međunarodni sajam namještaja IMM Cologne u Njemačkoj

Vrijeme održavanja: 16.01.2017. - 22.01.2017.
U organizaciji Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo na Međunarodnom sajmu namještaja IMM Cologne 2017, u Kölnu će se od 16. do 22. siječnja predstaviti pet hrvatskih tvrtki iz područja drvno-prerađivačke industrije koje se bave proizvodnjom namještaja.

Na zajedničkome štandu u paviljonu 5.2., svoje će proizvode predstaviti sljedeće tvrtke: CRO-TEX d. o. o., Spin Valis d. d. i Javor Bjelovar d. o. o.

Također, na navedenom sajmu u sklopu zajedničkog štanda biti će info pult HGK, na kojemu će se predstaviti Udruženje drvno-prerađivačke industrije odnosno cjelokupna hrvatska industrija namještaja putem promidžbenih materijala.

Na sajmu nastupaju i hrvatske tvrtke Prima Namještaj d. o. o. i Prostoria d. o. o.   

IMM Cologne, kao prvi sajam namještaja u godini, određuje koji će trendovi prevladavati idućih mjeseci. Sajmski prostori postaju zornim prikazom interijera budućnosti. Samo na IMM Cologne naći ćete na jednom mjestu cjelovit spektar međunarodne ponude dizajna interijera.

Kompletna industrija namještaja od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda.

Izlažu se sve vrste namještaja – od komadnog do garniturnog namještaja. Značajno mjesto zauzima i namještaj za opremanje uredskih prostora, opremanje svih vrsta javnih objekata kao i elementi eksterijera.

Ovim sajmom tradicionalno započinje nova godina dizajna i namještaja.

Pored mogućnosti testiranja proizvoda kroz izravan plasman na sajmu, otvaranje prilika za uspostavljanje i širenje poslovnih kontakata na globalnoj razini prema predstavnicima iz svih područja drvne industrije te maloprodaje i veleprodaje - razlog je zašto diljem svijeta vlada veliki interes za izlaganje na ovom sajmu.

Više informacija oko navedenog sajma možete pronaći na web stranici: www.imm-cologne.com/

Kontakti

  • Petar Ćurić Stručni suradnik Tel: + 385 1 4561 643 Email: pcuric@hgk.hr