Međunarodna konferencija turizma posebnih interesa SplitB2B (Special Interest Tourism Workshop)

Vrijeme održavanja: 18.10.2017. - 21.10.2017.

Međunarodna konferencija turizma posebnih interesa SplitB2B (Special Interest Tourism Workshop) održat će se u hotelu Cornaro u Splitu od 18. do 21. listopada. Organizator je Udruga destinacijskih menadžment kompanija Dalmacije (UDMKD), čiji su članovi destinacijske menadžment kompanije s područja Splita i Dalmacije, a suorganizator Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije. Pokrovitelji su Hrvatska gospodarska komora i HGK – Županijska komora Split, Hrvatska turistička zajednica i Turistička zajednica grada Splita.

Konferencija je zamišljena kao poslovno-turistička burza, B2B event za turizam posebnih interesa koji će omogućiti povezivanje destinacijskih menadžment tvrtki i drugih ponuditelja usluga u turizmu s predstavnicima organizatora putovanja, specijalista za pojedine posebne interese.

Tema je konferencije Food & Wine, a sastojat će se od edukativnog, promotivnog i poslovnog dijela. U edukativnom će dijelu predstavnici kupaca (turoperatori, turističke agencije i specijalisti Food & Wine turizma iz Europe i svijeta) predstaviti posljednje trendove i zahtjeve gostiju na svojim tržištima, dok će se poslovni dio realizirati na trosatnoj B2B radionici kupaca i domaćih ponuditelja, uz punu informatičku podršku programa za ugovaranje sastanaka. U promotivnom će se dijelu kupcima u dvodnevnom fam tripu predstaviti Splitsko-dalmatinska županija kao destinacija.

Sudjelovanje na konferenciji dosad je najavilo više od 30 inozemnih predstavnika kupaca te više od 60 lokalnih i regionalnih predstavnika ponuditelja.

Više detalja o organizaciji, cijenama i načinu prijave, nalazi se na poveznici: www.splitb2b.com.