Konferencija Inovativni sustavi proizvodnje i opskrbe hranom i EkoFjera 2017. u Splitu

Vrijeme održavanja: 19.05.2017.

Međunarodna konferencija Inovativni sustavi proizvodnje i opskrbe hranom održat će se u Županijskoj komori Split u petak, 19. svibnja, u 9 sati u sklopu sajma EkoFjera 2017.

Konferencija se organizira u suradnji Javne ustanove za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije RERA SD, Svjetske organizacije za hranu i poljoprivredu (FAO), Svjetske banke (World Bank Group), Međunarodne federacije udruženja u ekološkoj poljoprivredi (IFOAM Organics International) te Instituta Ecologica.

Ideja je konferencije prenijeti dobre prakse pametne organizacije proizvodnje i distribucije hrane iz različitih dijelova svijeta te ih na radionicama s lokalnim sudionicima pretvoriti u koncept koji bi poboljšao regionalni sustav proizvodnje i opskrbe hranom u Dalmaciji.

Konferencija je izuzetno interesantna za tvrtke u prehrambeno-prerađivačkom sektoru te u sektoru ugostiteljstva i turizma.

Dnevni red nalazi se na ovoj poveznici. Prijave na konferenciju moguće su putem web-stranice JU RERA SD.

EkoFjera 2017., najveći sajam ekoloških proizvoda u Republici Hrvatskoj, održavat će se 19. i 20. svibnja na prostoru Prokurativa u Splitu, a u Dioklecijanovoj palači će udruženje ugostitelja Gastro Get organizirati niz aktivnosti kako bi se povezali s ekološkim proizvođačima koji će izlagati na sajmu.

Kontakt-osoba u ŽK Split: Danica Poparić-Majić (tel.: 021/321-169, e-mail: dpoparic@hgk.hr).