Interaktivna radionica Digitalna garaža

Vrijeme održavanja: 26.10.2017.   /   Rok prijave: 24.10.2017.

 

Pozivamo vas da nam se pridružite na interaktivnoj radionici Google Digitalna garaža koja će se održati u prostorijama Županijske komore Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 6, 26. listopada od 9 do 12 sati.

Želite li nadograditi svoje digitalne vještine potrebne za proširenje poslovanja, napredovanje u karijeri ili rast samopouzdanja u digitalnom okružju? Stručnjaci sa svakodnevnom praksom će vam u sklopu Digitalne garaže pomoći da uspijete na mreži. Svi mogu imati koristi od toga, neovisno o svojim vještinama, ciljevima ili iskustvu. 

Digitalna garaža Googleova je inicijativa koja se provodi u partnerskoj suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Otvorenim učilištem Algebra. Cilj je inicijative omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja.

Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutačnu i buduću radnu snagu zemlje te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

U sklopu inicijative održavat će se besplatne interaktivne radionice diljem Hrvatske koje će voditi stručnjaci u edukaciji o digitalnim vještinama.

Želite li osnažiti svoje digitalne vještine i iskoristiti pun potencijal interneta, prijavite se putem online prijave. Prijavi se najkasnije do 24. listopada zbog ograničenog kapaciteta radionica.

 

Ako želite saznati više o ovom programu, posjetite stranicu Google Digitalna garaža.

 

 

Organizatori

Hrvatska gospodarska Komora Tel.: Fax: E-mail:
Otvoreno učilište Algebra Tel.: Fax: E-mail:
Google digitalna garaža Tel.: Fax: E-mail:
Tel.: Fax: E-mail: