Hrvatsko-češki gospodarski forum

Pixabay
Vrijeme održavanja: 29.03.2017.   /   Rok prijave: 24.03.2017.
Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Veleposlanstvom Češke Republike organizira Hrvatsko-češki gospodarski forum koji će se održati u Hrvatskoj gospodarskoj komori na adresi Rooseveltov trg 2 u Zagrebu, u srijedu, 29. ožujka, u 11 sati. Na Forumu će sudjelovati predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović i predsjednik Češke Republike Miloš Zeman.

Program Foruma uključuje plenarni dio s prezentacijama o mogućnostima konkretne poslovne suradnje između dviju zemalja te B2B-razgovore čeških i hrvatskih gospodarstvenika.

Hrvatska i Češka imaju veliki potencijal za buduću gospodarsku suradnju te se sudjelovanjem na ovom Forumu otvaraju mogućnosti za pronalazak poslovnih partnera i proširenje poslovanja na ovom velikom tržištu koje je atraktivno prema potrošačkoj moći i poticajnoj poduzetničkoj klimi.

Pozivamo sve zainteresirane gospodarstvenike da iskažu svoj interes za sudjelovanje na gospodarskom forumu putem online obrasca na engleskom jeziku, najkasnije do petka, 24. ožujka.

Za sve dodatne informacije, kontakt-osoba je Irena Jakobović Grubišić (e-adresa: ijakobovic@hgk.hr, tel.: 01/456-1795).

U prilogu vam dostavljamo preliminarni program foruma i popis dvanaest čeških tvrtki koje će sudjelovati u poslovnim razgovorima.

Radujemo se vašem dolasku.

Kontakti

  • Irena Jakobović Grubišić viša stručna savjetnica, Pododjel za europska tržišta Tel: +3851 4561 795 Email: ijakobovic@hgk.hr