Gospodarstvo Virovitičko-podravske županije na Sajmu poduzetništva u Kikindi

Vrijeme održavanja: 06.10.2016. - 09.10.2016.
U Kikindi u Vojvodini od 6. do 9. listopada na Sajmu poduzetništva i EU kutku, turističke će se destinacije imati priliku promovirati u sklopu turističko-gospodarskoga događanja Dani ludaje.

Predstavit će se jedanaest izlagača s područja županije: Agroservis proizvodnja Virovitica, Asel Slatina, Brana Virovitica, Dam Lozan, Medena Virovitica, Mustač-Commerce Virovitica, Viro Tvornica šećera i Viroexpo Virovitica.

Na posebnom izložbenom prostoru Europskoga kutka predstavit će se, u suradnji s Turističkom zajednicom Virovitičko-podravske županije i Turističkom zajednicom Grada Virovitice, turistička ponuda Virovitičko-podravske županije i Park prirode Papuk.

Županijska komora Virovitica predstavlja gospodarstvo Virovitičko-podravske županije na sajmu poduzetništva u Kikindi na temelju reciprociteta, a Regionalna privredna komora Kikinda predstavila je gospodarstvo Banata i Vojvodine s dvadeset i četiri izlagača na 21. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2016, koji se u Virovitici održavao od 26. do 28 veljače.

Kontakti

  • Ivona Odalj Stručni suradnik Tel: +385 33 618 046 Email: iodalj@hgk.hr