Edukacija o mikrobiološkoj ispravnost hrane na tržištu Republike Hrvatske u Županijskoj komori Koprivnica

Vrijeme održavanja: 05.07.2017.   /   Rok prijave: 04.07.2017.

Županijska komora Koprivnica organizira besplatnu edukaciju na temu Mikrobiološka ispravnost hrane na tržištu Republike Hrvatske koja će se održati, u srijedu 05. srpnja, u 10 sati u velikoj dvorani ŽK Koprivnica.

Predavanje će održati Andrea Humski, voditeljica Laboratorija za mikrobiologiju hrane u Hrvatskom veterinarskom institutu.

Seminar je namijenjen voditeljima proizvodnje i tehnolozima u proizvodnji  prehrambenih proizvoda,voditeljima laboratorija, odgovornim osobama za nabavu i prodaju prehrambenih proizvoda, voditeljima timova za sigurnost hrane, kao i svim ostalim subjektima koji sudjeluju u proizvodnji i distribuciji prehrambenih proizvoda.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a svim sudionicima edukaciji biti će dodijeljene potvrde o sudjelovanju na edukaciji.

Prijaviti se možete putem online prijavnice u nastavku, najkasnije do 4. srpnja.

Kontakti

  • Suzana Operman Viši stručni suradnik Tel: +385 48 674 563 Email: soperman@hgk.hr