Deseti Sajam poslova Brodsko-posavske županije

Vrijeme održavanja: 16.11.2017.   /   Rok prijave: 06.11.2017.

Područni ured Slavonski Brod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u suradnji s lokalnim partnerima desetu godinu zaredom organizira Sajam poslova Brodsko-posavske županije radi ostvarivanja izravnog kontakta između poslodavaca i obrazovnih institucija te nezaposlenih osoba. Sajam će se održati 16. studenoga od 10 do 14 sati u Športskoj dvorani Brod (Eugena Kumičića bb) u Slavonskom Brodu u vremenu.

Sajam poslova namijenjen je poslodavcima, obrazovnim ustanovama, nezaposlenim osobama, studentima, učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola te svima ostalima koji se žele upoznati sa stanjem na tržištu rada Brodsko-posavske županije.

Na Sajmu poslova poslodavci će moći predstaviti svoju tvrtku većem broju potencijalnih zaposlenika na izložbenim pultovima, informirati sve zainteresirane o poslovanju i razvojnim planovima tvrtke te potrebama za kadrovima. Također će imati priliku steći uvid u ponudu trenutno raspoložive radne snage na lokalnom tržištu rada te primanjem životopisa i izravnim kontaktom s posjetiteljima dopuniti bazu potencijalnih zaposlenika.

Nezaposlene osobe, studenti, učenici i svi koji se žele upoznati s ponudom na tržištu rada na Sajmu poslova moći će ostvariti kontakte s većim brojem poslodavaca i predati im svoje životopise te se bolje upoznati s potrebama poslodavaca za kadrovima određenih zanimanja, upoznati se s obrazovnim programima u pučkim učilištima, srednjim školama i fakultetima Brodsko-posavske županije te u računalnom programu Moj izbor istražiti koji im tipovi poslova i zanimanja najviše odgovaraju. Također će se moći dobiti informacije o zapošljavanju u zemljama Europske unije na pultu EURES-a te sudjelovati na okruglom stolu Mjere aktivne politike zapošljavanja s naglaskom na mjeru Osposobljavanje na radnom mjestu koji će se također održati u sklopu Sajma.

Poziv posjetiteljima

Ako tražite posao ili vas zanimaju mogućnosti obrazovanja, dođite na Sajam poslova s izrađenim životopisom i predstavite se poslodavcima iz Brodsko-posavske županije, ali i poslodavcima s Jadrana koji su u potrazi za sezonskim radnicima!

Poziv izlagačima!

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na Sajmu poslova kao izlagač, sve informacije možete dobiti u Područnom uredu Slavonski Brod kod koordinatorice Sajma Tatjane Senjić na telefon 035/ 405-987 ili na e-mail: tatjana.senjic@hzz.hr. Rok za prijavu izlagača je 6. studenoga.

Kontakti

  • Marija Lugarec viši stručni suradnik Tel: +385 35 448 583 Email: mlugarec@hgk.hr

Organizatori

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Slavonski Brod Tel.: 035/405987 E-mail: tatjana.senic@hzz.hr