Održan 10. Sajam poslova u Slavonskom Brodu

HGK
Sajam poslova u Slavonskom Brodu
Vrijeme održavanja: 16.11.2017.

U Sportskoj dvorani Brod 16. studenoga 2017., održan je 10. Sajam poslova Brodsko-posavske županije u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje PU Slavonski Brod i lokalnih partnera.

Na svečanom otvaranju Sajma, prisutnima su se prigodnim riječima obratili Željko Balikić, v.d. predstojnika Hrvatskog zavoda za zapošljavanje PU Slavonski Brod , zamjenik gradonačelnika Grada Slavonskog Broda Hrvoje Andrić, te župan Danijel Marušić ističući da Sajam omogućava bolje povezivanje poslodavaca, tražitelja posla, obrazovnih ustanova i potpornih institucija. Uz izlagački dio na kojem je nastupilo 56 izlagača, održan je i okrugli stol na temu: „Mjere aktivne politike zapošljavanja s naglaskom na mjeru Osposobljavanje na radnom mjestu“, te radionica o mogućnosti obrazovanja odraslih osoba na području Brodsko-posavske županije.

I ove godine, zanimanje za potencijalnim kadrovima iskazala su poduzeća iz svih dijelova Hrvatske, a nezaposlene osobe, studenti i učenici imali su priliku za bolje upoznavanje s potrebama poslodavaca za kadrovima određenih zanimanja, obrazovnim programima u pučkim učilištima, srednjim školama i fakultetima. Sudionici su imali priliku koristiti i računalni program „ Moj izbor“ pomoću kojeg su filtrirali tipove poslova i zanimanja koja im najviše odgovaraju.

Kontakti

  • Marija Lugarec viši stručni suradnik Tel: +385 35 448 583 Email: mlugarec@hgk.hr