Bogat program 19. Obrtničkog i gospodarskog sajma u Križevcima

Vrijeme održavanja: 11.11.2016. - 13.11.2016.   /   Rok prijave: 13.11.2016.

Ovogodišnji 19. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održavat će se od 11. do 13. studenoga u Križevcima. Tema sajma su inovacije i nove tehnologije. 

Izlagače i posjetitelje očekuje bogat program tijekom trajanja sajma – okrugli stolovi o poduzetništvu, prezentacije, konferencije i stručni skupovi te turističke i gastronomske izložbe.

Prvi dan sajma bit će otvorena Izložba studentskih radova studenata Stručnog studija Mehatronika Visoke tehničke škole u Bjelovaru - Studentski poduzetničko-tehnološki inkubator koju organiziraju Visoka tehnička škola Bjelovar i Inovatorsko društvo Marcel Kiepach Križevci.

Održat će se i Okrugli stol za poduzetnike - Bespovratna financijska sredstva za poduzetnike u okviru programa prekogranične suradnje Interreg V-A Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. – PP Light Scheme. Organizator sajma je Koprivničko-križevačka županija, a ŽK Koprivnica je jedan od suorganizatora.

Drugi dan sajma Studentski poduzetničko-tehnološki inkubator Visoke tehničke škole u Bjelovaru organizirat će predavanje Sinergijom obrazovanja, inovacija i novih tehnologija do veće konkurentnosti.

Uz stručni dio, na sajmu će biti se krstiti mošt prema  križevačkim štatutima, a održat će se i modna revija frizura.

Detaljniji program sajma možete vidjeti u pratećim dokumentima.

Kontakti

  • Suzana Vlahinja Viši stručni referent Tel: +385 48 674 562 Email: svlahinja@hgk.hr