Biograd Boat Show – 1. HGK Dani nautike

HGK ŽK ZADAR
Posjetitelji sajma Biograd boat show 2016
Vrijeme održavanja: 19.10.2017. - 22.10.2017.

Hrvatska gospodarska komora (Sektor za turizam, ŽK Zadar, ŽK Šibenik i ŽK Split) ove godine prvi put organizira Dane nautike, bogati kongresni program namijenjen gospodarstvenicima iz sektora nautičkog turizma, koji će se 19. i 20. listopada održati u Biogradu na Moru, u sklopu 19. Biograd Boat Showa. To je najveći sajam o moru u srednjoj Europi koji svake godine broji 15 tisuća posjetitelja, više od 300 izlagača, 300 plovila i 45 premijera te više od 1500 čarterskih plovila, 100-tinjak polovnih plovila te veliku ponudu brodske opreme, motora, elektronike i elektrike za brodove.

Cilj je 1. HGK Dana nautike iskoristiti veliku zastupljenost nautičkog sektora na jednome mjestu pred kraj nautičke sezone te educirati, komunicirati i prikupiti informacije o ključnim temama koje utječu na pomorstvo i nautički turizam. Koncept HGK Dana nautike uključuje, uz sjednice strukovnih nautičkih udruženja i zajednica pri HGK, brojne stručne prezentacije i panele o strategiji razvoja nautičkog turizma 2009. – 2019., održivosti nautičkog turizma, rezultatima sezone nautičkog turizma 2017., tržištu i trendovima te pravnoj regulativi. Preliminarni program nalazi se među pratećim dokumentima, a promjene u programu mogu se pratiti na poveznici: http://biogradb2b.com/hr/congress-program/.

U sklopu sajma održat će se i Biograd B2B-nautički poslovni događaj kojemu je namjena povezati stručnjake iz brodogradnje i nautičkog turizma, odnosno, ojačati interakciju izlagača i registriranih poslovnih posjetitelja. HGK kao partner Biograd B2B-a sufinancira 50 posto iznosa kotizacije za sudjelovanje na B2B razgovorima svim domaćim tvrtkama članicama HGK, a registracija se može obaviti na stranici: http://biogradb2b.com/hr/register-to-b2b/.

HGK će također biti prisutan u izlagačkom prostoru u Hali B na koji poziva sve zainteresirane nautičke tvrtke besplatno da dostave svoje promotivne materijale.

Program 1. HGK DANI NAUTIKE

Kontakti

  • Maša Jurin Viši stručni suradnik Tel: +385 23 643 194 Email: mjurin@hgk.hr