Akcija Kupujmo hrvatsko u Puli

Vrijeme održavanja: 09.06.2017.

Hrvatska gospodarska komora nakon šest godina svoju najveću nacionalnu akciju Kupujmo hrvatsko vraća u Pulu. Projekt Kupujmo hrvatsko započeo je još 1997. godine kao ideja da se prepoznaju, označe i izdvoje kvalitetni hrvatski proizvodi te im se od tada dodjeljuju znakovi Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko, a do danas je ovaj projekt dobio razmjere sveobuhvatne nacionalne akcije s velikim gospodarskim i društvenim značenjem. Njezin je najširi cilj nacionalna homogenizacija strateških gospodarskih interesa zemlje i podizanje nacionalne svijesti o vlastitim vrijednostima, poticanju proizvodnje te očuvanje postojećih i otvaranje novih radnih mjesta. Hrvatska gospodarska komora nastoji promovirati i sve one tvrtke, obrte, zadruge, udruge, OPG-ove te pojedince koji svojim radom, znanjem i kreativnošću pridonose razvoju različitosti gospodarstva.

U Puli će 9. lipnja od 9 do 19 sati hrvatske tvrtke na Karolini, parkiralištu ispred amfiteatra, imati priliku izlagati svoje proizvode.

Komora će i ove, kao i prethodnih godina, svojim članicama omogućiti besplatno sudjelovanje u akciji Kupujmo hrvatsko, dok je kotizacija u iznosu od 500 kuna predviđena za sve potencijalne izlagače koji nisu članice HGK (obrti, OPG-ovi, udruge, zadruge i domaće radinosti). Komora će svakom izlagaču osigurati izlagačko mjesto, priključak za struju, natpisnu plohu, promicanje izlagača prije, za vrijeme i nakon održavanja akcije, oglašavanje putem internetske i Facebook stranice Kupujmo hrvatsko.

Kako bismo zajedno osnažili domaće gospodarstvo, pozivamo vas da nam se pridružite na Karolini, parkiralištu ispred amfiteatra, u Puli te svojim sudjelovanjem pomognete u ostvarenju zajedničkog cilja – promociji i razvoju hrvatskoga gospodarstva.

Za sudjelovanje kao izlagač možete se prijaviti ispunjavanjem obrasca u privitku.

Informacije o Akciji možete dobiti u Županijskoj komori Pula, Damir Sirotić, tel.: 052/378-100 i na e-mail: dsirotic@hgk.hr.

 

Kontakti

  • Tomislava Ravlić Pomoćnica direktora Tel: +385 1 456 1611 Email: travlic@hgk.hr
  • Tihana Buić Stručni suradnik Tel: +385 1 456 1550 Email: tbuic@hgk.hr