9. konferencija o društveno odgovornom poslovanju

dop.hr
Vrijeme održavanja: 21.11.2017. - 22.11.2017.

Hrvatska gospodarska komora (HGK) i Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj (HR PSOR) organiziraju 21. i 22. studenoga 9. konferenciju o društveno odgovornom poslovanju (DOP) u hotelu Esplanade u Zagrebu

Konferencija će okupiti brojne domaće i strane stručnjake koji će predstaviti radove iz područja DOP-a, predstavit će se novi strateški dokumenti i inicijative, i europske i hrvatske, te kakve obaveze one nameću gospodarstvu. Ove će godine posebne teme biti pitanje politike raznolikosti i integracija politike održivog razvoja u regulatorni okvir Republike Hrvatske. Cilj je konferencije pridonijeti razvoju struke i potaknuti dokumentiranje napredne i inovativne prakse iz svih aspekata društveno odgovornog poslovanja.

Ujedno, konferencija će biti prilika na kojoj ćemo devetu godinu zaredom svečano uručiti nagrade Indeksa DOP-a. Novost je ove godine dodatno poglavlje iz područja ljudskih prava.

Program konferencije nalazi se u pratećim dokumentima. 

Uvjeti sudjelovanja dostupni su na: http://hrpsor.hr/admin/uploads/article/files/09.3_.dopkonf_konatakt_i_uvjeti_sudjelovanja_.pdf, a prijaviti se možete putem sljedeće poveznice: http://hrpsor.hr/prikazi-prijavnicu/9_konferencija_o_drustveno_odgovornom_poslovanju-727.

 

Kontakti

  • Adriana Grzunov stručni suradnik Tel: +385 1 4606 793 Email: agrzunov@hgk.hr
  • Dijana Varlec viši stručni savjetnik Tel: +385 1 460 6764 Email: dvarlec@hgk.hr

Organizatori