25. Zagorski gospodarski zbor

Vrijeme održavanja: 07.09.2017. - 09.09.2017.   /   Rok prijave: 31.08.2017.
Gospodarska izložba Zagorski gospodarski zbor predstavlja najveće okupljanje i promociju gospodarstvenika Krapinsko-zagorske županije, a sve više i gospodarstvenika iz susjednih županija. Iz godine u godinu nastojalo se na što kvalitetniji način predstaviti naš gospodarski i obrtnički potencijal, turistički potencijal, ali i bogatu ponudu poljoprivrednih proizvoda. Od početnih četrdesetak izlagača na prvoj gospodarskoj izložbi dolazimo do rekordnih 375 izlagača 2016. godine iz cijele sjeverozapadne Hrvatske, susjednih nam osam županija, Zagreba te Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Mađarske. Osnovni je cilj održavanja izložbe svih ovih godina bio predstavljanje javnosti proizvoda i proizvođača s područja Hrvatskog zagorja koji svojim radom, znanjem i umijećem pridonose razvoju različitosti hrvatskoga gospodarstva pa tako mnogi od njih već 25 godina izlažu na Zagorskom gospodarskom zboru u Krapini.
 
Zagorski gospodarski zbor tradicionalno zajednički organiziraju HGK Županijska komora Krapina, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, Krapinsko-zagorska županija i Grad Krapina, pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva RH, od 7. do 9. rujna 2017., na više od 5.000 četvornih metara zatvorenog i otvorenog izlagačkog prostora Osnovne škole "Ljudevit Gaj" Krapina, u drvenima izložbenim kućicama na Šetalištu hrvatskog narodnog preporoda i u prostorima Srednje škole Krapina.

Sajam je prodajnog karaktera, izlagačima se dodjeljuju priznanja za najbolje uređene izložbene prostore, a posjetitelji mogu sudjelovati u brojnim nagradnim igrama.

Za vrijeme izložbe održava se okrugli stol o aktualnim gospodarskim temama te brojna predstavljanja gospodarstva, obrtništva i tradicionalnih obrtničkih zanimanja. Posjetitelji izložbe mogu dobiti besplatne frizerske i kozmetičarske usluge te degustirati poznate autohtone zagorske specijalitete i kvalitetna vina uz bogat zabavni kulturno-umjetnički program.

Ovogodišnja Županija-partner sajma je Istarska županija.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u Krapini od 7. do 9. rujna na sajmu i svojim proizvodima i uslugama upotpunite ponudu gospodarstva Krapinsko-zagorske županije. Nastup za tvrtke je besplatan.

Prijave za sudjelovanje primaju se do 31. kolovoza putem prijavnice sa web stranice www.zgz.hr/za-izlagace/obrazac-za-prijavu  ili slanjem prijavnice na e-mail: hgkkr@hgk.hr.

Više informacija o samoj izložbi i izlagačima može se naći na službenoj internetskoj stranici izložbe: http://www.zgz.hr.

Veselimo se našem susretu u Krapini !

Kontakti

  • Janja Kantolić viši stručni suradnik Tel: +385 49 371 883 Email: jkantolic@hgk.hr

Organizatori

HGK-Županijska komora Krapina suorganizator Tel.: +385/(0)49 371 883 Fax: +385/(0)49 371 884 E-mail: hgkkr@hgk.hr