23. Viroexpo – Održan sastanak Odbora za pripremu i održavanje sajma

VPŽ
Vrijeme održavanja: 09.01.2018.

U Virovitičko-podravskoj županiji 9. siječnja, pod predsjedanjem župana Igora Androvića, održan je sastanak Odbora za pripremu i održavanje sajamske manifestacije Viroexpo.

Potvrđeno je da će se ovogodišnji sajam Viroexpo održati u Virovitici od 23. do 25. veljače, na adresi Ulica Matije Gupca 78 (Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici) te da je zemlja partner sajma Albanija. Očekuju se izlagači iz 27 zemalja, a do sada je prijavljeno više od 300 izlagača.

 

IMG_5840.jpg
Izvor: VPŽ


Na sastanku je zaključeno da se organizacijsko-tehničke aktivnosti povezane s održavanjem sajma odvijaju planiranom dinamikom. Utvrđen je i raspored stručnih predavanja, koja će se, već tradicionalno, održati drugog dana sajma, u subotu, 24. veljače.

Sajam će se održati pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i Vlade RH.

Ostali pokrovitelji su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije.

Sve informacije o sajmu nalaze se na web-stranici: www.viroexpo.com.hr.

 

Kontakti