ŽK Osijek organizirala nastup hrvatskih tvrtki na 20. Osječkom jesenskom sajmu

HGK ŽK Osijek
Vrijeme održavanja: 06.10.2017. - 08.10.2017.

Na 20. Osječkomu jesenskom sajmu koji se održavao na sajamskom prostoru Pampas od 6. do 8. listopada, Hrvatska gospodarska komora je, radi promocije i prodaje hrvatskih proizvoda, osigurala i sufinancirala, a ŽK Osijek koordinirala zajednički nastup 31 izlagača iz cijele Hrvatske na 186 četvornih metara izložbenog prostora.

Osječki jesenski sajam je manifestacija koja se tradicionalno održava početkom listopada i na kojoj je, ove godine, na dvije tisuće četvornih metara zatvorenog i tri tisuće otvorenoga sajamskog prostora svoje proizvode i usluge predstavilo 220 izlagača iz zemlje i inozemstva.

Izlagači koji su izlagali u organizaciji ŽK Osijek predstavili su sjemensku robu, gnojiva, strojeve koji se koriste u poljoprivredi i prehrambenoj industriji, tradicionalne i autohtone proizvode obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, med i pčelinje proizvode, vina, slastice, obuću i odjeću, usluge u kontroli kakvoće i certifikacije te proizvode graditeljstva i stanovanja.

Tijekom tri dana, sajamsku ponudu razgledalo je mnoštvo posjetitelja iz raznih krajeva zemlje jer je riječ o najznačajnijoj specijaliziranoj poljoprivrednoj i sajamskoj manifestaciji u regiji, koja ujedno i zatvara sajamsku sezonu u Osijeku.

Kontakti

  • Jelena Radić Viša stručna referentica Tel: +385 31 223 821 Email: jradic@hgk.hr