15. Međunarodni LPG Summit Jadransko-jonske regije

Vrijeme održavanja: 21.11.2017. - 23.11.2017.
Međunarodni LPG Summit Jadransko-jonske regije

I ove će se godine od 21. do 23. studenoga u organizaciji Euro Energyja i Hrvatske gospodarske komore u Crikvenici u hotelu Vila Ružica održati 15. međunarodni LPG Summit Jadransko-jonske regije. Tradicionalni stručni skup bavit će se temama povezanim s alternativnim gorivima i srodnim područjima.

U sklopu 15. međunarodnog LPG Summita Jadransko-jonske regije u utorak, 21. studenoga, prvog dana Summita u hotelu Vila Ružica u Crikvenici održat će se cjelodnevni panel predstavnika željeznica, željezničkih, aerodromskih operatera i lučkih uprava Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, Makedonije i Albanije o temi Transport i logistika u Jadransko-jonskoj regiji kao šansa ili problem Europe u transportu nafte i plina. Drugog dana konferencije, nakon što saznamo što je aktualno na području Europe, bit će predstavljeni noviteti u hrvatskoj distribuciji i proizvodnji UNP-a u Ini d. d. U popodnevnim satima predviđen je posjet Rafineriji Rijeka te će se održati okrugli stol o kvaliteti goriva kao jednom od najznačajnijih preduvjeta ispravnog rada plinskih uređaja.

Treći je dan LPG Summita posvećen novim tehničko-tehnološkim te zakonodavnim aspektima uporabe alternativnih goriva (LPG, CNG, LNG itd).

Ako možete, pozivamo vas da se aktivno uključite u ovogodišnji rad LPG Summita.

U privitku se nalaze poziv za LPG Summit i prijavni obrazac za sudjelovanje na konferenciji.

Kontakti

  • Branimir Palunko predsjednik Zajednice Tel: +385 1 4606 705 Email: energetika@hgk.hr

Organizatori