Međunarodni voćarski sajam u Donjem Kraljevcu

www.pixabay.com
Vrijeme održavanja: 04.11.2016. - 05.11.2016.

Općina Donji Kraljevec i Centar dr. Rudolfa Steinera pozivaju 4. i 5. studenoga na 11. Međunarodni voćarski sajam. Naglasak je ove godine na revitalizaciji voćarstva, stvaranju dodane vrijednosti preradom voćnih sirovina i pozicioniranje proizvoda na tržištu. Hrvatska gospodarska komora jedan je od pokrovitelja Međunarodnoga voćarskog sajma.

U suradnji s Agronomskim fakultetom u Zagrebu, Hrvatskim centrom za poljoprivredu, hranu i selo, Savjetodavnom službom Republike Hrvatske te Razvojnom agencijom REDEA iz Čakovca, organizatori su osigurali niz predavanja o novim tehnologijama, uzgoju, skladištenju, preradi, novim načinima distribucije, marketingu i aktualnim temama. Središnja tema sajma bit će okrugli stol Krah hrvatskog voćarstva! Prilika za novi početak?

Uz međunarodni voćarski sajam, prvi se put organizira i međunarodno ocjenjivanje voćnih vina.

Sajam je izložbeno-prodajnoga karaktera. Uz razgledavanje sajma posjetitelji će moći sudjelovati na stručnim predavanjima i pratiti zanimljive radionice pripreme zdrave i uravnotežene prehrane. Popratna događanja na sajmu bit će izrada unikatne ambalaže, kulturno-zabavni program i kušanje delicija od voća. 

Ulaz je besplatan za izlagače, goste i posjetitelje.

Ukupni program događanja možete naći na internetskim stanicama sajma: www.vocarski-sajam.com

 

 

Kontakti

  • Dijana Krnjak Direktorica Tel: +385 40 630 051 Email: dkrnjak@hgk.hr